Doosje

Nog heel even is het 2017. De top 2000 staat aan, en ondertussen ben ik aan het werk om voorbeelden te maken voor het Craftbuffet van 13 januari, en de workshops voor Januari aan het voorbereiden.
Daar kan ik nu pas mee beginnen, want ik had nog heel wat kerst en wintermarkten te gaan, en man-o-man wat ben ik koud geworden! Gisteren de hele dag nodig gehad om warm te worden. Daardoor kwam er erg weinig uit mijn handen. Zo weinig zelfs dat de doos met nieuw Stampin’Up! materiaal die donderdag werd bezorgd, vrijdagavond pas geopend werd.
En als die tijd stond de beste stans uit het voorjaars catalogus op me te wachten!

De stans die ik bijna gemist had, omdat er in de catalogus niet veel aandacht aan besteed is, en die ook niet goed uit de verf komt op de plaatjes, maar wat een SUPER stans is dit! Ik ben vandaag gelijk los gegaan met deze stans.
Eerst maakte ik een proefdoosje, dat heb ik gelijk meegegeven aan mijn downline en vriendin die op bezoek was. Zij had de stans nog niet, en omdat zij de mooiste dingen maakt, kan ik niet wachten om te zien wat zij er van gaat maken!
Bovendien, wat is er leuker dan iemand blij maken met Stampin’Up! spullen?? Ik kan weinig bedenken.


Vandaag ben ik zelf los gegaan. Het doosje is precies de maat van de nieuwe notecards van Stampin’Up! met enveloppe passen er precies 4 kaartjes in een doosje.
Wat het een erg leuk cadeautje maakt.

Omdat ik de notecards nog niet in huis heb, heb ik zelf kaartjes gesneden en enveloppen gemaakt. Enveloppen maak ik met het envelop scoreboard. Van gewoon printpapier.

We hadden in het verleden prachtig enveloppen papier, maar dat is helaas uit het assortiment, en van mij is het op. Maar gewoon printpapier kan ook.

 

En dan decoreren met bijpassende stempels. Wel met Archival inkt of Stazon,anders loopt het door in de regen (en is een adres slecht te lezen)

 

Zwart wit vind ik wel passen bij het oude jaar. Morgen maar iets fleurigers, blijf nog wel even bij dit doosje.

Groetjes
Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *