Sinterklaas

Stampin’Up! is een Amerikaans bedrijf. Toen ze 5 jaar geleden naar Nederland kwamen was het Sinterklaasfeest voor hen helemaal onbekend. Er waren toen helemaal geen Nederlandse stempels, maar Sinterklaas stempels al helemaal niet.
Groot was dus mijn vreugde toen in de in Herfst/Winter catalogus van dit jaar bleek dat er een set met Sinterklaas teksten is opgenomen. Toegegeven, ze staan niet in de catalogus zelf, maar op een aparte flyer, maar ze zijn er wel! En ook nog in een bundel met een prachtige label punch (yeah!! Eindelijk weer een label punch waar ik blij van word)

 Helemaal goed is het nog niet. De Nederlandse set is een variatie van een Engelse set, en dus staan er hulstblaadjes bij de teksten, die natuurlijk een beetje raar zullen staan op een Sinterklaas cadeautje. Gelukkig zijn ze erg makkelijk af te knippen, en dan hou je ook nog erg lieve kleine hulstblaadjes stempels over.

 

Eenmaal bezig met het spelen met deze stempels, bleek dat Stampin’Up! met een beetje fantasie veel meer Sinterklaas stempels heeft.
IpvDesign papier, gebruikte ik Sinterklaas inpak papier.

En zo heb je ineens heel veel Sinterklaas stempels in huis, ook heel erg handig voor het December Daily van dit jaar.

Groetjes
Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *