Blends!!

Ik ben zelf niet bekend met Copic Markers, hoewel ik het inkleuren er mee erg mooi vind, heeft het me nooit getrokken om het te proberen. Te veel gedoe, tenminste zo ziet het er uit.
Vorig jaar heb ik lang staan kijken bij een demonstratie van Copic Markers op de Art Specially, misschien heb jij dat ook wel gezien, Zo mooi als het is ingekleurd maar wat een werk.

Voor de duidelijkheid, ik vind inkleuren van stempelafdrukken heel erg leuk om te doen, en doe het dan ook heel vaak. Maar dan met potloden of aquarelpotloden. Stiften was nooit mijn ding.
Tot de Blendabilities kwamen een paar jaar geleden. Die had ik allemaal, en manoman, wat heb ik daar veel mee gekleurd. Ik was dan ook verbaasd dat ze werden terug gehaald vanwege de grote hoeveelheid problemen die er mee waren.
Ik had toevallig alleen maar goede markers.

 

Met pijn in mijn hart heb ik de blendabilities gelijk verkocht. Aan mijn Vriendin en downline die er graag mee kleurt, en ze doen het daar nog steeds.
Waarom ik ze heb verkocht? Omdat ik zeker wist dat Stampin’Up! dit ging oplossen, en dat er nieuwe alcohol markers zouden komen.
Dan wilde ik geen oude hebben, die mijn enthousiastme in de weg zouden zitten.

Ik was dan ook heel erg blij toen er een paar weken geleden een mail kwam van Stampin’Up! aan ons, demonstrators, dat er nieuwe alcohol markers waren, en dat we die konden bestellen om te proberen.

 

 

 

 

Ik had gespaard bij Stampin’up! en kon de stiften daarom gelijk kopen. En wat ben ik er blij mee. Ze zijn echt nog veel mooier en beter dan de Blendabilities, de mogelijkheden zijn echt eindeloos, en er mee spelen is een plezier.

 

 


              Om het plezier in deze nieuwe Blends te delen, is er een speciale Blends Try Out workshop.
Deze workshop is op Texel op woensdagavond 15 november van 20.00 – 22.00
Boogerd 1 Den Burg,

Opgeven tot 8 november via 0628130883

Of via de mail : info@wadcreatief.nl

Kosten: €20,00

Wat heb je daarvoor: 2 Blend pennen, naar keuze

4 kaarten, uit de kit Color me Happy.

 

Ik neem de stempels mee, en alle andere Blends. Dan kun je het blenden proberen, het kleuren uitproberen Vind je het leuk, dan koop je eventueel ook andere blends, vind je het niet leuk, dan heb je iig je favoriete kleur om ook embellishments te kleuren zoals onze White Perfect Accentes (138416, blz 196 AC)

Als je niet op Texel woont, en ook deze workshop wilt, deze workshop kan voor 4 personen of een veelvoud van 4 personen overal gegeven worden. En komt er een bestelling uit de workshop op jouw adres, dan ben je de hostess, en kun je ‘gratis geld’ verdienen.
Wil je daar meer over weten? Neem dan even contact op
Ik hoop snel van je te horen.

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *