5 Jaar!

  8 oktober 2012, vandaag precies 5 jaar geleden, werd ik de eerste Nederlandse Stampin’Up! Demonstrator

Het oorspronkelijke plan was, dat ik voor mijzelf en mijn vriendinnen, de Stampin’Up! materialen zou bestellen, en af en toe een workshop zou geven. Dat laatste deed ik al langer, maar niet gestructureerd.
De eerste Stampin’Up! workshop gaf ik vlak nadat ik Demonstrator was geworden. En was een succes.  Zowel voor de deelneemsters, als voor mezelf. Ik had mijn roeping gevonden!

En toen ging het zomaar lopen, ik werd op andere plekken gevraagd, en tot mijn verbazing, haalde ik de ene Stampin’Up! mijlpaal na de andere. Er kwamen damesdie zich aanmelden bij mij, voor een team. En zo heb ik een geweldige groep vriendinnen, die ook nog allemaal dezelfde liefde voor Stampin’Up!  hebben.


Waarmee ik heerlijk een weekeinde uit kan gaan, om in Amsterdam een Stampin’Up On Stage weekeinde te vieren. Ook buiten mijn eigen team heb ik vriendinnen die ik anders nooit gekend zou hebben. Ik verheug me nu al op een weekeinde in November wanneer we samen een Stampin’Up! weekeinde in Utrecht vieren.

Mijn droom voor de volgende 5 Stampin’Up! jaren?? Veel workshops geven op heel veel verschillende plekken, Een groeiend team zodat de teamdagen, team weekeinden kunnen worden voor nog meer plezier en gezelligheid.
Wil je me helpen mijn droom te laten uitkomen?? Boek een workshop, of kom mee doen bij de workshops die er al staan, en wil je zelf demonstrator worden? Dan ben je meer dan welkom in ons team.

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *