Kinderworkshop

Elke vakantie kun je Wad Creatief vinden in de Stayokay. Daar geef ik (inloop) workshops aan kinderen. 3 verschillende. En de resultaten zijn altijd prachtig.

Elke maandag was er een Pixel Hobby workshop. Kinderen pixelden dan een sleutelhanger of een magneetplaatje.  Ik was elke keer weer verrast door de creatieve variaties die de kinderen maakten. Een voetbal werd een pokebal, een regenboog kreeg een gouden, zilveren of roze achtergrond, gewoon net wat leuk was.

 

Op donderdag was er de actie Waterspaarders. Een actie waarbij de kinderen een etiket maken voor een fles douchegel. Het thema is dan, je hoeft niet langer dan 5 min te douchen om schoon te worden. Ook daar werden de mooiste etiketten verzonnen. De actie Waterspaarders gaat na deze zomer de hele wereld over, want ik heb heel wat nationaliteiten aan mijn tafel gehad. Erg leuk!

            

Op vrijdag mogen de kinderen een speciale Stayokay GreenBagLady tas versieren. Deze tassen worden gemaakt van oud bedlinnen van de Stayokay, en met 1 witte kant zijn ze erg makkelijk te versieren. De dunne stof is dun genoeg om een kleurplaat er onder te leggen, en die over te trekken en dan de rest zelf tekenen. Ook daarvan heb ik erg mooie resultaten gezien dit jaar.

Wat was het lastig om fotos te zoeken voor dit blog. Ik heb zo verschrikkelijk veel leuke foto’s. Bovendien heb ik zo veel leuke mensen ontmoet deze zomer. Over alle kinderen kan ik wel wat vertellen. Dat maakt het uitzoeken van de foto’s een langdurig maar heel erg leuk proces.

Ik verheug me nu al op de volgende vakantie.

Groetjes

Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *