Enveloppen

Op de Facebook pagina van Wad Creatief heb ik er al dingen van laten zien., Ik ben met een groot project bezig, waar ik eigenlijk al mijn knutseltijd in wil steken. Dat gaat helaas niet want er moeten ook andere dingen gemaakt worden, ik ben voor mijn aanstaande kleindochter dingen aan het maken (die ik graag wil laten zien maar dat kan nog even niet) Ik maak elke week een pagina voor de WadCreatieve Selfieclub. En dan zijn er nog stomme dingen als stofzuigen en honden uitlaten en andere klussen die ook gebeuren moeten, en tijd kosten.

Ik heb wel altijd een probleem met dat soort projecten, voor het af is, heeft mijn hoofd al weer 3 andere grotere projecten bedacht en ook nog 10 kleine die ik eigenlijk ook wil maken. Met als gevolg dat ik heel veel halve projecten heb liggen.
Mijn goede voornemen van 2022 is dat al die halve projecten af komen en er geen nieuwe UFO’s meer bij komen, waarbij UFO dan staat voor UnFinishedObject.

Terug naar mijn project. Stampin’Up! heeft een geweldige nieuwe voorjaars catalogus uitgebracht. Daarin staat een bundel, of nee een suite met de naam Abstract Beauty. Alles in deze suite sprak me aan dus als demonstrator heb ik die gelijk gekocht. Hoe werkt dat dan bij mij, zo een suite laat ik een tijdje op mijn bureau liggen zodat ik hem steeds zie. De stempels en stansen heb je al langs kunnen zien komen op Facebook of tijdens de workshops, die vind ik zo mooi dat ik die al verschillende keren gebruikt heb.
In deze set zitten ook kaarten en enveloppen. Ook is er een ephemera pack, dat wil zeggen stickers en plaatsjes in bijpassende kleuren. Bij elkaar vind ik dat allemaal zo mooi dat ik er iets speciaals mee wil.
Mijn vriendin en collega demonstrator zei al, maak er een boekje van.

In deze suite zitten dus ook enveloppen, geen gewone witte maar wit van buiten en gekleurd van binnen. De binnenkant is zo mooi dat het eigenlijk jammer is als je dat niet ziet. Dus heb ik de enveloppen omgedraaid.
Ze waren wit van buiten en gekleurd van binnen. Nu zijn ze gekleurd van buiten en wit van binnen.

Ik heb de enveloppen met een mister een beetje nat gemaakt. Daarna even laten liggen, waardoor de lijm laag los liet en ik de enveloppen uit elkaar kon halen. Daarna heb ik ze, binnenste buiten, weer in elkaar geplakt.
Tussendoor heb ik nog een versteviging aangebracht die ik voor mijn project nodig heb, maar daarover later meer.

Product List

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *