De Wad Creatieve selfie club.

Iedereen maakt selfies, Nou ja, bijna iedereen, en hoe leuk is het om regelmatig die selfies te printen en dan in een album te doen. Als je dat regelmatig doet, heb je aan het eind van het jaar een leuk overzicht van wat je dat jaar gedaan hebt, en hoe je veranderd bent.

In januari 2020 ben ik gestopt met het eten van brood en suiker, en na een korte periode van proberen kwam ik op een zeer koolhydraat arm vegan dieet terecht, daar voel ik me echt het prettigste bij. De pijn die ik elke dag had bij opstaan en bewegen nam af tot een aanvaardbaar niveau en dus was dat toch best wel strenge dieet voor mij heel makkelijk vol te houden, Ik ben iets minder streng in het tellen van koolhydraten maar veel is het nog steeds niet.

Omdat ik elke maand voor mijn nieuwsbrief een selfie maak, viel me na verloop van tijd op dat ik in mijn gezicht heel erg veranderd was. Super leuk om die foto’s naast elkaar te leggen, en zo zelf ook te zien hoe ik veranderde.

Het is zo gaaf om te zien dat wil ik graag delen met jou., Samen elke week de beste Selfie van de week printen en bewerken en eens per maand ook samen online knutselen. Dan kun je ook vragen stellen en hebben we gewoon een super gezellige avond terwijl we allemaal gewoon thuis zitten.

Als je meedoet krijg je dit eerste kwartaal, een album, een pakje Memories and More kaartjes en mapje met insteekhoesjes wat je kunt gebruiken om je album te maken. In de Facebook groep van de Wad Creatieve Selfie Club staat een ebook met technieken en inspiraties om foto’s of beter selfies te maken zodat je geen belangrijke gebeurtenissen overslaat en aan het eind van het jaar een volledig album hebt.

Opgeven kan per 3 maanden voor €100,00 Maar voor abonnees op de maandelijkse papieren nieuwsbrief heb ik een erg leuke aanbieding.

Wil je mee doen? Stuur met dan een bericht. info@wadcreatief.nl

Natuurlijk krijg je de benodigdheden leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Dat maakt het feestje net weer even leuker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *