File

Ooit ging ik met mijn lief naar Symfonica in Rosso. Dat was een rare dag en om mij onbekende reden stonden we steeds in de file. Eerst moesten we naar Amsterdam om daar de kaartjes op te halen, en daarna naar Arnhem. Het concert van Paul de Leeuw was echt geweldig. En na afloop moesten we naar Den Bosch waar we zouden overnachten. Onwaarschijnlijk maar we stonden Arnhem uit in de file.

De volgende dag moesten we op tijd weg, want mijn lief moest in Utrecht werken en zou mij op de trein zetten zodat ik terug naar Texel kon. Ik weet dat file normaal is als je in de ochtend spits zit, ik hoor de meldingen elke dag op de radio maar natuurlijk als ik in de auto zit, is het extra erg. Vanaf Den Bosch tot Utrecht zaten we in een file. Echt geloof me ik heb die dagen genoeg file gezien voor de rest van mijn leven.

Ik denk dat deze ervaring de inspiratie geweest is voor de kaart van vandaag.

De auto’s zijn gestempeld met Memento en ingekleurd met Blends. Het blenden piepte gezellig, en dochterlief merkte op dat ze dat piepen wel erg leuk vond. Ik hou niet van kleurplaten maar zo spelen met blends vind ik dan weer heel leuk.

De achtergrond van de kaart is gemaskerd en dan gesponsd. Ook dat is een techniek waar ik erg van hou.

De autotjes heb ik uitgeknipt en met dimensionals opgeplakt. Super simpel eigenlijk maar helemaal super leuk

Product List

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *