Stripverhaal

Het is December inmiddels, Gedurende December doe ik sinds een aantal jaar mee aan de Amerikaanse Scrapbook gewoonte, om elke dag een kleine pagina te maken. Ik doe het in een daarvoor bestemd album, maar het kan natuurlijk op allerlei manieren.

Elke dag 20 min, veel meer tijd ben ik er niet aan kwijt meestal, om de dag af te sluiten. De hele maand December om het jaar af te sluiten. Heel erg leuk om verschillende dagen, van verschillende jaren naast elkaar te leggen, Veel is toch hetzelfde.

Dit jaar is het het tweede jaar dat ik zelf een December Daily groep heb opgezet. Super gezellig om samen het jaar af te sluiten. Ik heb ene lijst inspiraties gemaakt, waarmee je alle onderdelen van de maand echt in je album hebt staan. Variërend van De Kerstversiering thuis en op straat, tot het jaaroverzicht in de krant, en de top 2000. Alle aspecten van de laatste maand van het jaar komen aanbod.

Als ik avonds mijn December Daily heb gemaakt, laat ik die aan mijn geliefde zien. Van de week zei hij, ik vind het heel leuk, Het is net een stripverhaal van de maand.
En dat is het. Als ik door mijn December Daily van voorgaande jaren blader, zie ik weer hoe die kleine dochter met grote ogen keen naar de aankomst van Sinterklaas, inmiddels is ze zelf de grote motor achter het Sinterklaasviering hier in huis.

Volgend jaar zet ik zeker weer een een groep op om de December Daily mee te delen. Wil je daar van op de hoogte blijven?
Stuur me een bericht, dan vertel ik je hoe je dat kunt doen.

En is elke dag iets te veel? Vanaf januari start de Selfie Club. Wil je daar meer over weten? Laat het me weten, dan stuur ik je de nieuwsbrief toe deze week. Nieuwsbrief abonnees krijgen een grote korting.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *