Heksje

2015-09-03 23.18.49

Ik heb wat met heksen. Altijd al gehad. Niet met die gemene boosaardige wezens maar met kruidevrouwtjes, en Eucalypta achtige wezens. Een beetje slecht maar eigenlijk gewoon goed, en aardig.

De verhalen van de boze heks, van Hanna Kaan behoren tot mijn favoriete voorleesverhalen.

Toen ik, voor mijn Stampin’Up! team een naam moest bedenken, werden we al snel het Heksenteam, of  Stamping Witches (om het een internationaal tintje te geven)

Voor mij is de Herfst/Winter catalogus dan ook altijd heel spannend, omdat daar ook de halloween stempels in staan. En met Halloween, komen de heksen. Dit jaar werd ik heel erg verwend. Een prachtige stempel met bezemstelen, en een set met een heel lief heksje er in.

Die 2 heb ik gecombineerd in deze kaart :

2015-09-03 23.20.16

De achtergrond is van aquarel papier bewerkt met re-inkers. Dat heb ik eerst grondig laten drogen. Voor deze techniek gebruik je namelijk heel erg veel water.
Daarop heb ik de bezemstelen gestempels met versamark. En daarna geheat embossed. Het zwarte embossingpoeder heb ik gemengd met het fijne glitter. Daardoor krijg je een heel mooi glitter embossingpoeder.

2015-09-03 23.18.12

De heks heb ik met Basic Gray gestempeld. In de Herfst/Winter catalogus staat ook eindelijk weer Basic Gray en Basic Black stempelinkt. En het leukste van die nieuwe inkt?!  Hij is watervast. Prachtig toch een heks gestempeld met basic gray en daarna ingekleurd met stempelinkt en een penseel.

Wat is jouw favoriete produkt uit de herfst/Winter catalogus?

Wat voor stempels hebben jouw voorkeur? Laat het me weten in de commentaren. Ik vind het erg leuk als je daar een berichtje achterlaat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *