Weekly Deals

Het is weer woensdag! Dus tijd voor nieuwe Weekly Deals.  en het zijn super deals.
De stempelset die deze week voor een heel mooi prijsje te koop is, daar kan je eigenlijk niet zonder. Geschikt voor kaarten, labels aan cadeautjes, en zeker ook voor scrapbooks en Project Life.

CandyDots, sinds we die hebben, is dat nu 2 jaar? Gebruik ik bijna geen andere brads meer. De candy dots passen precies op bijpassende brads (niet in de weekly deals 132293 €3,75 voor 25 brads) Ik gebruik de dots alleen als accent op een kaart, en met brad als bloemen hart bijv.

De Rhinestone Basics gebruik ik op dezelfde manier. en het leukste is dat de grootste maat Rhinestone precies op de brad van de Candy Dots passen, waardoor die brads nog veel meer mogelijkheden hebben.

De Build a Banner Kit heb ik voor mijn marktkraam gemaakt, Ik vind het een geweldige kit. En ga zeker nog meer er mee doen. Door het materiaal kon ik deze slinger goed aan mijn marktkraam hangen de hele zomer, en is hij nog steeds mooi.  Een uitgebreid blog over de kit kun je hier vinden.

Thinlits, voor een kaart met beweging. Je hebt een bigshot of ander stans apparaat nodig om dit te kunnen gebruiken maar dan is het een super basis voor een net ff andere kaart. Kijk eens hier.

Fun Frame Framelits.  Ik vergeet vaak dat ik embossingfolders heb. Terwijl ze zo super gaaf zijn. Als ik er wel aan denk, word ik altijd weer blij van het resultaat. Deze embossingfolders zijn om leuke lijstjes te maken om je kaarten.

Tenslotte Seam Binding ribbon. Mooi dun lint, wat ook nog prachtig te kleuren en te bestempelen. Daar hoef ik toch niets aan toe te voegen?

Als ik wat voor je kan bestellen, laat het me even weten.
Ook kun je via deze link direct bestellen.

Boys Will Be Boys Clear-Mount Stamp Set by Stampin' Up!
BOYS WILL BE BOYS CLEAR-MOUNT STAMP SET
Price€ 22,00 € 16,50
Brights Candy Dots by Stampin' Up!
BRIGHTS CANDY DOTS
Price€ 7,50 € 5,63
Build a Banner Kit by Stampin' Up!
BUILD A BANNER KIT
Price€ 28,00 € 21,00
Circle Card Thinlits Dies by Stampin' Up!
CIRCLE CARD THINLITS DIES
Price€ 40,00 € 30,00
Fun Frames Textured Impressions Embossing Folders by Stampin' Up!
FUN FRAMES TEXTURED IMPRESSIONS EMBOSSING FOLDERS
Price€ 10,50 € 7,88
Rhinestone Basic Jewels by Stampin' Up!
RHINESTONE BASIC JEWELS
Price€ 6,25 € 4,69
Whisper White 1/2 Seam Binding Ribbon by Stampin' Up!
WHISPER WHITE 1/2″ SEAM BINDING RIBBON
Price€ 8,50 € 6,38

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *