Kerstkaarten

1 september vandaag. In mijn Stampin’Up! leven is dat een heel belangrijke dag. Dit is de dag dat de Herfst/Winter catalogus van Stampin’Up! voor iedereen te zien is, en voor iedereen uit te bestellen is.
In mijn opinie is deze catalogus de beste kerstcatalogus die we in jaren gehad hebben.

Een van de stempel/stans sets waar ik helemaal verliefd op ben geworden, is deze kerstballen set. Voor de kaarten van vandaag heb ik alleen de framelits gebruikt.  Maar die zijn ook zo verschrikkelijk mooi! Daar ga ik zeker nog veel meer kaarten mee maken.
2015-09-01 20.45.09

 

Voor de eerste heb ik een stuk Shimmery White geembossed met Lucky Star. De sterren heb ik een beetje gekleurd door een clear block te beinkten alsof het een stempel is, en die over het papier te halen.
Shimmery White is een gaaf papier, waar een leuk glimmertje in zit. Op de foto’s kun je dat helaas niet zien ,in het echt des te beter.

2015-09-01 20.45.21

De tweede heb ik eigenlijk op dezelfde manier gemaakt. De embossingfolder van deze kaart heet Softly Falling. De foto hier, en de foto in de catalogus doet deze folder geen recht. Wat een prachtige  embossing folder is dit. Als je er naar kijkt zie je de sneeuwvlokken bijna vallen. Op deze kaart heb ik ze een klein beetje gekleurd met Soft Sky. Ook het sentiment heb ik gestempeld met Soft Sky.

2015-09-01 20.45.34

 

De laatste van vandaag. Deze embossingfolder, ook uit de Herfst/Winter catalogus heet: Boughs and Berries.  Ik vind dit soort embossingfolders altijd geweldig. Voor het kleuren heb ik de embossingfolder gekleurd met Stampin’Markers. Was een heel werk, daarna heb ik de folder een heel klein beetje gemist met een mister. En dan het Shimmery White er doorheen draaien. Dan krijg je niet alleen geembossed papier, maar wordt het gelijk gekleurd.  Door dat ik het een beetje nat gemaakt heb, drukt de inkt een beetje naar de randen, waardoor er een watercolor effect ontstaat.

Wat vind jij de leukste van deze 3 kaarten?
En ga je kerstkaarten versturen dit jaar? Maak je die dan zelf?

Ik zou het leuk vinden als je met dat verteld in de reacties.

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *