Jarigheid

Gisteren was ik jarig. Dat was een dag met veel bezoek, veel zon, en lekker eten met gezellige mensen. Wat zou een verjaardag nog meer moeten hebben dan dat.
Als afsluiting taart met kaartjes om uit te blazen, en daarmee is de verjaardag helemaal compleet.

59 ben ik geworden. Tot mijn eigen grote vermaak heb ik poppen gekregen. Een heel mooie dame die nu te pronk staat in mijn werkruimte. Ze is wat kleiner dan de meeste poppen in mijn collectie.


Naast haar zit een pop die ik laatst heb toegevoegd aan mijn collectie en opnieuw heb aangeleerd. Die pop is wat groter dan de andere poppen in mijn collectie. Dat vind ik dan wel weer vermakelijk, dus voorlopig mogen ze blijven waar ze zijn.

Ook kreeg ik een jongetjes pop, tenminste in mijn oog is het een jongetje. Hij moet nog in de kleren gestoken worden want hij kwam zonder. Voor nu met hij even blijven waar hij is, want ik weet niet goed wat hij aan moet. Daar komt pas een foto van, als hij kleren aan heeft.

Omdat ik een paspoort moet hebben, heb ik ook een pasfoto laten maken op m mijn verjaardag. Bij onze pasfoto fotograaf krijg je namelijk ook een grote foto cadeau. Dan had ik gelijk een foto voor mijn selfie album voor mijn verjaardag.

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *