Voorbereidingen

28 mei is het Wad Creatief Jaarfeest. behalve alle creatieve voorbereidingen (leuk) moet er ook nog een en ander meer praktisch gedaan worden. Vorige zomer heb ik een heel grote verbouwing laten uitvoeren. Een nieuwe vloer heb ik gekregen, en we zijn bezig een nieuwe keuken te plaatsen.
Om een nieuwe vloer te plaatsen moest de hele huisraad uit het woonhuis, naar boven, naar de bijkeuken naar de container die in de tuin geplaatst is (de grote blauwe doos)

Het lege kamertje

28 Mei is een goede streefdatum om in ieder geval mijn atelier weer te hebben zoals ik het hebben wil. De langere tijd heeft wel geleid dat ik echt weet wat ik wil.

Het begin is er, de eerste kast staat op zijn plek

Achter mijn atelier zit een kleine slaapkamer die ik nu in gebruik ga nemen als magazijn. tijdens de verbouwing deed die kamer dienst als noodkeuken. Gisteren ben ik begonnen met die kamer leegmaken. Vandaag heb ik dochter en partner ook ingeschakeld. Samen lukte het ons het bed uit elkaar te halen, en voor nu in de container te plaatsen, dat gaat naar Amsterdam, naar zoonlief.
Het was hard werken vandaag maar fase 1 is goed verlopen. Morgen nog 2 andere kasten verplaatsen, en dan alles weer goed inrichten.

De gang is ook leeg

Waarom ik het in een weekeinde plan, als ik nog twee weekeinden te gaan heb? Volgend weekeinde heeft dochterlief een uitwisseling van de muziek, en daar ben ik hulpouder, dus geen tijd om met meubels te sjouwen.


Morgen eerste deze spullen opruimen en dan de laatste twee kasten op zijn plek zetten.

Groetjes
Marrigje

Tagged , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *