Love

Voor mijn romantische ziel is de Spring/Summer catalogus van Stampin’Up! altijd de leukste. Nee niet de gene waar ik me het meest op verheugd, ik verheug me altijd mateloos op elke nieuwe catalogus.

Op 14 februari is het namelijk Valentijn, en dus staan in er in Spring Summer catalogus altijd sets voor Valentijn kaartjes, en dus heel veel hartjes (yes!!) Ik  hou van hartjes, en van romantische dingen.

Toen ik uit de nieuwe catalogus mocht bestellen, stond de set Sealed With Love boven aan mijn lijstje. Het is een super set. Ik heb er heerlijk mee gespeeld.

De eerste afdruk van een stempel zag er zo uit:

 Zie je de lijntjes? Lijkt wel een vinger afdruk vond ik.

Dat is natuurlijk niet zoals je het zou willen. Om de stempel de inkt beter te laten pakken heb ik de stempel goed schoon gemaakt met de Stampin’Scrub en Stampin’Mist. Daarna was de afdruk zo:

Beter toch?? Dat komt omdat er tijdens het produktie proces een vettig laagje op de stempel komt. Door de stempel eerst schoon te scrobben haal je dat laagje er af, en pakt de inkt wel.
Nog een voorbeeld? Deze stempel is ingekleurd met Stampin’Markers. Dat is leuk, dan kun je verschillende kleuren op 1 stempel doen. De eerste afdruk was zo:

Na behandeling met de scrub was de afdruk een stuk beter:

En dan nu de kaartjes zelf. Bij de eerste heb ik ook gebruik gemaakt van Weather Together. Deze set staat in de grote / jaarlijkse catalogus en heb ik ook nog veel te weinig gebruikt.

De hoed van de paraplu heb ik met laagjes dimentionals opgeplakt. Door er 2 in het midden  op elkaar te plakken, en daarnaast aan beide zijden 1 gaat de hoed mooi bol staan.

 

En toen ik toch bezig was, heb ik nog wat geprutst met andere hartjes die ik had, een masker. Ik heb zelf dikke pasta gemaakt van lijm met talk poeder, met wat glitter er door. De Tombo Multi Glue is heel erg geschikt voor dit werk. Moet wel ff drogen voor je verder kunt werken. Ik maak deze dingen vaak s’avonds voor ik naar bed ga, dan is het de volgende ochtend wel droog. Deze heb ik gemaakt voor ik mijn dochter van school ging halen. Kaartje in de zon laten liggen, en toen was het droog toen ik thuis kwam.

Daarna heb ik nog wat verder geprutst. Ik hoop dat je het kaartje leuk vindt.

  

Wil je meer weten over Stampin’Up! of over de technieken die ik heb gebruikt? Laat het maar even weten door een mail te sturen via deze link 

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *