Eierdoosjes

Hebben jullie ze gezien? Die geweldig grappige kleine eierdoosjes uit de nieuwe Stampin’Up! Catalogus? Ik was op slag verliefd toen ik ze zag. Dus een doosje gekocht. Tja, en toen werd het eerst kerst en gekkenhuis hier. Dus bleven ze in de kast staan. Bij mij is het dan zo, dat het moment weg is, en ik me er weer ff toe moet zetten er mee te gaan spelen.
Dus heb ik er een workshop meegepland (dan moet ik wel :D)
En dat heb ik geweten. Toen ik eenmaal begon met bedenken wat er met deze doosjes zou kunnen, kwam er geen eind aan. Dit is daarom pas het eerste blog met deze eierdoosjes.

Om te beginnen kun je ze natuurlijk gebruiken als cadeaudoosje voor (paas) eieren. In de catalogus staan ze ook bij een Paas stempelset. Ook hebben we, in de Sale-a-Bration folder een set kippetjes. Een geweldige set die je gratis kunt bestellen bij een bestelling van €60. Ik zou zeggen, ga maar vast een bestelling klaar zetten, want deze kippetjes alleen al zijn een reden om voor €60 te bestellen.

De achtergrond is gekleurd met de aquarelpotloden van Stampin’Up! Naar ik hoop de eerste serie, het zijn 12 potloden waar je al heel erg veel mee kunt kleuren. Op een stukje aquarelpapier heb ik 3 kleuren gekrast, en daar water op gespoten. Daarna het aquarelpapier laten drogen. Eenmaal droog heb ik er een kip op gestempeld, en die ingekleurd met onze Stampin’Markers. De techniek is hetzelfde als bij de potloden, Beetje kleuren en dan met een aquapainter de kleur uit laten lopen.

 

Vergeet het bijna te vertellen. De doosjes komen ongekleurd. Om ze een leuk kleurtje te geven, gebruik ik in dit geval zelf gemaakte alcohol sprays. Erg makkelijk, en snel droog.

 

 


Om het doosje af te maken heb ik de eieren op pootjes gestempeld, en uitgeknipt. De pootjes is een gedoe, dat geef ik gelijk toe. Daarom heb ik voor de achterkant ook alleen het ei uitgeknipt. Draadje ertussen, en opgeplakt. Het geheel op het eierdoosje geplakt.

 

 

 

 

Het tweede doosje is eigenlijk een simpele uitvoering. Een cadeautje voor een klein meisje (met andere kleuren kan het ook voor een kleine jongen zijn)  In het doosje zit 4 paar babysokjes. Die passen precies.

  

En dan nog een doosje met een van mijn favoriete stempelsets uit deze catalogus. De monsterstjes. Daar wordt een mens toch vrolijk van?! Van deze monstertjes.

De monstertjes heb ik gestempeld op aquarelpapier, en ingekleurd met de potloden. Ik ben zo blij dat er weer potloden in ons assortiment zijn, dat ik ze voor alles gebruik.  De monstertjes heb ik uitgeknipt, en ook hier waren de handjes niet echt makkelijk uit te knippen.

Daarna de monstertjes op het doosje geplakt.

Het grote monster met Dimentionals.

 

 

 

 

Om het helemaal af te maken, hebben de kleine monsters wiebeloogjes. Deze komen nog van de V en D, die had geweldige in een groot pakket. Naar deze kleine moet ik nog weer op zoek.

 

 

 

 

Tja en dan staat er Yummy in my Tummy, dan moet er natuurlijk ook wat lekkers in het doosje.

Je ziet, de mogelijkheden van dit doosje zijn eindeloos. Zo veel mogelijkheden voor een leuk cadeautje.

Kijk ook eens op het teamblog : Stampingwitches.nl

Ik heb zoveel te melden tegenwoordig, dat ik het niet red met 1 blog per week. Op vrijdagochtend zal ik ook een blog gaan plaatsen. Tot dan.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *