Verandering van spijs….

Weten jullie nog dat ik  mijn grote tafel heb bewerkt met stukken scrapbookpapier, en gelakt? Dat is jaren lang mijn tafel geweest (kleine 2 jaar geldt toch ook voor ‘jarenlang’?)

Al vanaf de zomer wilde ik daar wat aan veranderen. Het was al langere tijd zo. In de herfstvakantie, beloofde ik mezelf, maar de herfstvakantie kwam, en ging, zonder tijd om de tafel te bewerken. Okay, dan de kerstvakantie, maar ook de kerstvakantie kwam, en ging zonder tijd om de tafel te bewerken.

Toen zat ik afgelopen week samen met de buurvrouw koffie te drinken, en zag ik een plekje in de tafel. Al kletsend peuterde ik eraan, en ineens zat er een gat in de tafelbekleding. Tja, en dat was het moment.
Ik moest me nog even beheersen maar op zaterdagochtend heb ik de bekleding er af gehaald. Dat ging heel wat simpeler dan ik had bedacht, en dat was prettig.

 

 

Ik had wel hulp met peuteren. Kinderen wilden graag helpen. Want eigenlijk was het super leuk om te doen. (niet meer zo) kleine C heeft ook gehulpen met het scheuren en plakken van het papier op de tafel, daarom wilde ze heel erg graag helpen om het er weer af te halen.

 

 

 

Na het peuteren heb ik hem eerst goed schoon gemaakt, en daarna heeft zoonlief (13) de tafel geschuurd, en wit geschilderd.

We hadden te veel te doen, en dus heeft hij pas vanavond, dinsdag, voor de tweede keer geschilderd. Ik denk dat hij nog een keer moet, dat doe ik morgenochtend. Daarna moet hij natuurlijk weer gedecoreerd worden, Want een witte tafel?? dat is wel een beetje te saai. Ik hou jullie op de hoogte..

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *