Maandagavond workshop

2016-08-22 18.41.21 Sinds een tijdje geef ik elke maandagavond een technieken workshop, in Oudeschild.

Deze week staat de workshop in het teken van watercolor, of misschien moet ik zeggen water. Ik ben dol op het uitproberen van allerlei technieken, en de technieken met water (waardoor je iets minder te zeggen hebt over de uitkomst) en resist zijn mijn absolute favorieten.

Vandaag heb ik er dus 3 bij elkaar gezocht, en met 1 stempelset 3 verschillende kaarten gemaakt. Ik ben heel erg benieuwd naar het resultaat vanavond.  Alle kaarten zullen weer heel anders zijn, met dezelfde technieken. Dat is ook wat ik het liefste zie.

.2016-08-22 18.41.21 copy  De techniek van deze kaart is eigenlijk heel erg simpel. Inkleuren met water en inkt. Voor deze ene keer is buiten de lijntjes kleuren toegestaan.
Het label is gestempeld en daarna gestanst. Lint is Dapper Denim, net als de achtergrond kaart.  Dat is niet blauw, dat is… Dat is niets anders dan Dapper  Denim2016-08-22 18.41.27!

 

 

 

 

 

 

2016-08-22 18.41.55

 

 

De band is gestempeld met een stempelblok. Door de manier van werken, heb je er niet al te veel invloed op, hoe het uitkomt, maar het resultaat is (bijna) altijd verrassend mooi.

 

 

2016-08-22 18.42.26

 

 

 

Bij deze kaart, spuit je water over je stempel, nadat je er inkt op hebt gepakt. Daardoor krijg je een wat minder scherp effect. Daarna de bloemen uitgeknipt.  Daardoor is de uitstraling van de set weer heel erg anders.

 

En als je met 1 stempelset, en een paar kleuren inkt al zoveel mogelijkheden hebt, wat als je meer sets, en meer kleuren gebruikt ?!

Er zijn nog plekken vrij, laat maar weten als je mee wilt doen. Je bent van harte welkom voor een SUper gezellige, creatieve avond.

Groetjes
Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *