Memories and more

Stampin’ Up! Heeft een super leuke manier bedacht om snel en simpel kaartjes te maken. De kaartjes, die je gebruikt voor Memorie and More scrapbook , zijn zo ontworpen dat ze ook geschikt zijn voor wenskaarten. Om het nog makkelijker te maken heeft Stampin’Up! ook bijpassende kaarten en enveloppen. Zonder verder iets heb je zo al een heel leuke kaart om te versturen. Met bijpassende stempelset en accessoires is het super simpel om het kaartje persoonlijk te maken

.

In de voorjaarscatalogus staat deze geweldige set die heb ik hier gebruikt. Zonder extra zien de kaarten er zo uit:

Ik heb de bloemen gestempeld en uitgeknipt. Met Fine tip Glue de stelen geembossed. Bij de bloem heb ik alleen de bloemblaadjes met fine tip glue bewerkt voor meer texture en er een beetje glitter over gestrooid voor de bling.

De blauwe bloemen zijn met wink of Stella van glitter voorzien. Ik weet nog steeds niet hoe ik zo lang zonder wink of Stella heb kunnen doen.

In de set zitten ook kleinere kaartjes, Note cards, en daarvoor zitten er ook bijpassende kaarten en enveloppen  in de set. Ook deze zijn makkelijk persoonlijker te maken. Nodig is dat niet, maar wel leuk. 
Ook hier heb ik met de Wink of Stella gespeeld, en de bloemen opgeplakt met Dimentionals. 

Wat vind je er van? Laat het eens weten in de reacties. 

Groetjes
Marrigje 

 

2 thoughts on “Memories and more

  1. Zien er super leuk uit!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *