Verrassend Creatief

Samen met Annemarie Witte van Tupperware Texel geef ik sinds een paar maanden ook gecombineerde workshops onder de naam Verrassend Creatief. Ons doel is dat je van elke dag een feestje kunt maken, en dat wordt extra makkelijk als Tupperware en Stampin’Up! producten gebruikt.
Om dat duidelijk te maken, geven we gecombineerde workshops.

De workshop van gisteren was voor mij een moeilijke. Omdat het januari is, de feestdagen achter de rug zijn, wil iedereen rust en geen gekke dingen. Daarom was ons thema gisteren: Stamppot.
Voor Annemarie was het makkelijk om daar een workshop omheen te bouwen. Ze maakte een super lekkere stamppot, geheel gekookt in de magnetron. met behulp van Domes ook nog eens super leuk gepresenteerd Dit recept ga ik zeker bewaren om nog eens te maken. (kan ook zonder domes als je wat minder tijd hebt)

Voor mij was het iets lastiger. Want hoe maak je Stamppot nou aantrekkelijker. Na enig nadenken had ik het gevonden, We gaan Placemats maken. Met veel kleur, zodat de grauwe maanden gelijk vrolijker zijn aan je tafel. Alsof Stampin’Up! wist dat ik het nodig had, komen ze met een Nederlandse stempelset met daarin de tekst : ” om van de Smullen” Dat maakte de placemat helemaal af.
Op verzoek van Annemarie maakte ik ook een variant met de keukenschorten set : Apron of Love. Die werd ook super leuk. En omdat ik ervan hou als mijn klanten keus hadden, was ik wel blij met de suggestie.

Als we weer nieuwe data hebben voor Verrassend Creatief workshop zal ik die in de agenda op deze pagina zetten. En natuurlijk komen we ook naar je toe als je een Verrassend Creatief workshop bij jou thuis of in de buurt wilt.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *