Nieuwe Hobby

Ik hou heel erg van kaarten maken, en ik hou nog meer van werken met foto’s, scrapbooking. Ik maak voor mezelf een Creatief Archief met foto’s en alle herinneringen.
Natuurlijk is er nog de Selfie club waar ik heel erg blij van wordt. Maar nu heb ik wat nieuws bedacht. Ik heb nog geen naam bedacht voor wat ik doe, iemand noemde het Wonder Pages, en ik vind het een super naam maar ben nog niet over uit of het de lading dekt.Ik heb kaarten maken en Scrapbooking gecombineerd. Het idee zag ik op de beurs bij een bevriende hobbywinkel. Ik had het al vaker gezien maar bij de laatste Art Specially heb ik er foto’s van gemaakt.

Begin Februari ben ik eens begonnen met er een te maken. En toen werd ik ziek. Covid 19 wat er bij mij nogal in hakte, dus de pagina werd niet afgemaakt. Tenminste niet gelijk.

Toen ik me weer wat beter ging voelen wat het kiezen, of dingen maken of huishouden doen. Huishouden doen kwam natuurlijk snel op de tweede plaats. (het opschrijven van die zin herinnerde me eraan dat ik zou stofzuigen terwijl mijn lief met de honden naar het bos is, dus dat gedaan voor ik verder schijf)

Doordat ik weinig kon, en ook niets meemaakte waren er eigenlijk super weinig foto’s om mee te werken. Ik wilde echter wel heel graag wat dingen uitproberen die ik had gelezen terwijl ik op de bank ziek lag te zijn. Toen bedacht ik dat ik met stempels wel een ‘foto’ kon maken. Ja en toen ik daarmee begon was het hek van de dam.
Ik ben helemaal verslingerd aan deze manier van werken.

Een nieuwe Hobby dus, en toch ook niet. Het is een combinatie van Scrapbooking en kaarten maken, of zoals mijn schone zuster zei: Het is kaarten maken maar dan heel groot.

Wil je het ook leren? Zet het onder dit blog of stuur me een bericht op info@wadcreatief.nl dan ga ik een workshop inplannen. Ben zo enthousiast dat ik dat misschien sowieso wel doe.

De set die ik op deze pagina heb gebruikt gaat is nog te koop tot 30 juni. Onder dit blog vind je de gegevens die je nodig hebt.

In het midden van de pagina heb ik een schutkaart gemaakt. Ik ben gek op het maken van schutkaarten, doe het vaak en heb ook allerlei soort schutmateriaal in huis. Zoals je hier kunt zien zit er ook zand in de kaart. Dat is echt Texel strandzand. Ik bewaar dat in een potje en als ik dat open doe, ruikt het helemaal naar zomerzon. Heerlijk. Deze schutkaart bestaat uit 3 delen. En in elk deel zit een beetje zand en wat schudmateriaal van Stampin’up!. Ik word echt blij van als ik bezig ben met dit werk.

Bovenaan heb ik een stukje zeewier uitgeknipt en versiert met doorzichtige pailletten. Dat gaf precies het zee effect dat wilde. Daarboven zit nog een inktvis. De inktvis is gestempeld en uitgestanst en daarna voorzien van een laagje Shimmery Crystal Effects Dat geeft een beetje het idee dat de Inktvis in het water.

Groetjes

Marrigje

Product List

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *