Workshop

Doordat ik geveld was door Covid 19 heb ik sinds Valentijnsdag geen workshops meer gegeven. Eerst wilde ik gewoon niemand besmetten en was ik zelf te ziek om workshop te geven, nu is het alleen nog de vermoeidheid al slaat de kortademigheid wel toe als ik te veel praat.

Dus vanavond nog geen workshop. Voor nu ga ik er vanuit dat ik 4 april gewoon weer (online) workshop kan geven.
Wil je een keer meedoen? Laat het weten, deze week gaan de workshop pakketten voor de komende maand eruit. Als je mee wilt doen, leg ik er 1 voor je klaar.

Omdat ik vanavond nog geen workshop kan geven heb ik in plaats van een workshop voor vanavond een tutorial geschreven die je hier kunt downloaden (onder aan het blog) Gewoon een cadeautje van mij voor iedereen die het blog leest.
Omdat het voorjaar is en bijna pasen heb ik een bloemen ei gemaakt.

Omdat de prachtige incolors van 2020-2022 nog maar even beschikbaar zijn, heb ik daar mee gewerkt. Ik ben zelf gek op BumbleBee geel, en Magenta Madness vind ik een geweldig kleur roze.
Just Jade is een kleur groen die ik zeker heel erg ga missen (maar ik heb de nieuwe kleuren al gezien, en ik weet zeker dat ik daar ook heel blij van ga worden. Binnenkort vertel ik je daar meer over)

Product List

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *