Nieuwe In Colors 2016-2018

2016-05-18 20.57.41

Ik ben gek op kleuren. Mijn kledingkast hangt vol met jurken en shirts en vesten in alle kleuren van de regenboog. Toen ik dan ook Stampin’Up! tegenkwam, was iets waar ik gelijk naar keek hun inktpads. En ik was op slag verliefd. Niet alleen op de kleuren, die onderling allemaal bij elkaar passen, maar ook het systeem dat ze hanteren om de kleuren in te delen, en up to date te houden.

Er zijn 4 kleur families, en daarnaast zijn er nog de In Colors. Er komen elk jaar 5 nieuwe In Color kleuren bij, die blijven 2 jaar. Elk jaar gaan er ook 5 In Color kleuren uit.  Dat laatste is altijd verdrietig, maar daar wil ik het nu niet over hebben.
Dit jaar hebben we 5 geweldige nieuwe kleuren erbij. Ik ben helemaal verliefd, en nu ik ze een tijdje in huis heb, en er leuk mee heb gespeeld, is de verliefdheid over gegaan in liefde.

Vorig jaar vond ik, ergens op Internet, een workshop voor een in color display op het blog van Craftyperson. Ik was er weg van en heb de tutorial opgeslagen. Helemaal niets mee gedaan, tot ik hem laatst bij het opruimen van mijn computer, weer tegen kwam.
Dit jaar op tijd om de nieuwe kleuren inderdaad zo tentoon te stellen. Ik heb het idee gebruikt, maar een beetje aangepast aan mijn eigen wensen. En dit is het resultaat.

2016-05-18 21.28.49  Het is heerlijk maken. Echt werk voor mij. 2016-05-18 21.28.56

Ik heb van alle kleuren 4 vierkantjes gesneden, van 2″x2″ en daar op gewerkt, met nieuwe stempels, en nieuwe kleuren. Soms een oudere kleur erbij, maar het meeste zijn de nieuwe incolors. Ze hebben ook zulke prachtige namen deze keer :

2016-05-18 21.30.58Flirty Flamingo. Super mooie kleur roze. Die heel goed past bij Flamingo, maar ook bij Blushing Bride mijn favorite kleur.  Op dit vierkantje heb ik gewerkt met de stansen en stempels van Swirly Bird. Een super gaaf setje, wat je nog veel zult tegen komen. En waar ik ook meer me heb gedaan op deze kaart.

 

 

 

 

 

2016-05-18 21.29.05Dapper Denim. Echt mijn favoriete kleur van deze In Colors. Al vanaf de eerste keer dat ik het zag.  Ik heb er op gestempeld met Versamark en met heat Embossing en ons nieuwe copper poeder gewerkt. In het echt is het NOG mooier dan op deze foto. En kijk je ook even goed naar het prachtige In Color lint van dit jaar? Is het niet helemaal super?

 

 

 

 

 

 
2016-05-18 21.31.10Emerald Envy. Groen. Erg mooi groen wel te verstaan. De stempel is een hostesset stempel, ingekleurd met Emerald Envy en Sweet Sugarplum. Zei je hoe mooi onze In Colors ook dit jaar weer samen werken met elkaar? Daar moet je bijna wel verliefd op worden.

 

 

 

 

 

2016-05-18 21.29.25Peekaboo Peach. Alleen de naam al. Ik ben dol op oranje tinten. En hoe meer ik naar deze kleur kijk, hoe mooier hij wordt. En hoe meer toepassingen ik er mee bedenk. De kikker is ingekleurd met waterverf techniek. Maar in plaatst van een waterpenseel heb ik een Wink of Stella pen gebruikt. Nu glittert de kikker zo erg, hij kan zo de Kikkerprins zijn aan de rand van de vijver. Jammer dat je dat niet heel erg goed op de foto krijgt. Een beetje kun je het wel zien toch?

 

 

 

2016-05-18 21.29.36En tenslotte Sweet Sugarplum. Op het eerste gezicht vond ik dit de minste kleur van het nieuwe vijftal. Inmiddels heeft ook deze kleur mijn hart gestolen. Hij combineert namelijk heel erg mooi mijn een van mijn favoriete kleuren Rich Razzleberry. Die combinatie zul je nog veel gaan tegenkomen. Ik heb er in dit geval op gestempeld met Sweet Sugarplum. Ton sur Ton waardoor het cardstock alleen een beetje donkerder wordt. Door de manier van stempelen krijg je een tegeltje, de bloemen komen uit dezelfde nieuwe set, en heb ik ingekleurd met Write Markers.

 

 

Op 1 juni kun je de hele colorcard, en nog veel meer bij de Texelse Bibliotheek komen bekijken.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *