On Stage dag 2

De tweede dag begon vroeg. Om half 9 werden we in de RAI verwacht, en we logeerden een minuut of tien rijden verderop.  Gelukkig was het mogelijk om een parkeerplaats bij de RAI te reserveren, dus daar hadden we geen zorg over. En zo leuk, dat werkt met nummerplaat herkenning, dus als je langzaam komt aanrijden, hoef je niet eens te stoppen, dan gaat de slagboom vanzelf open. Blijf dat erg grappig vinden.

 

De dag begon met een lange general session, dat wil zeggen met ons allen in de grote zaal, en er waren presentaties en recognitions. Het laatste wil zeggen dat Stampin’Up! demonstrators feliciteert met hun prestaties, en bereikte doelen.  Dat is echt heel erg leuk.

 

Eerst natuurlijk de nieuwe demonstrators. Margriet is in januari bij me ingestapt, en die mocht gelijk gaan staan en zwaaien.

 

 

 

 

Later mocht ik het podium op, omdat ik ben gepromoveerd naar Silver Elite, die zag ik even niet aankomen. Maar mijn naam op het bord vind ik wel heel erg gaaf.  Gelukkig hebben verschillende mensen het voor me op de foto gezet, en zelfs een filmpje gemaakt van Marrig op het Podium, voor een volgende keer mag ik daar nog wel even op oefenen :D.

En dan de presentaties. Er was een presentatie van een Franse mevrouw, waar ik de naam niet van heb opgeschreven, helaas. Wat een geweldige presenatie was dat. Ze was erg nerveus (natuurlijk, want voor zo een groep staan is niet dagelijks werk voor ons) maar ze was geweldig.

 

Er was Price Patrol, wat natuurlijk altijd een succes was, en zowel Margriet als ik wonnen een geweldige set.

 

 

 

 

 

Die van mij is er zelfs nog in het Nederlands, en dan vind ik hem nog gaver dan in het Engels. Super gedaan Stampin’Up! met de Nederlandse sets. Er staan er zes in de nieuwe catalogus, waarvan vier nieuwe!  Wil je daar meer van weten, stuur me een berichtje, dan stuur ik je in mei de catalogus toe.

Na de lunch, verpakt in geweldige dozen (dank je wel Janine voor de foto) was het tijd voor de middagsessies. We waren verdeeld in vier groepen, en kregen in kleine groepen een presentatie van een produkt, met daarna de mogelijkheid om met de nieuwe materialen te spelen. Super gaaf!

 

 

 

De eerste sessie die wij deden was van Michelle Last. Altijd als ik van haar een presentatie krijg begrijp ik waarom ze het zo goed doet. Michelle is echt een super demonstrator. De presentatie was geweldig, en daarna mochten we spelen. Doordat ik was blijven kletsen met mensen, kwam ik er niet helemaal aan toe, dus ik heb maar lintjes en twine geknipt voor iedereen aan de tafel die wel gelijk begonnen was.

 

De tweede sessie was van Margriet haar favoriete set. Ik moet er volgende keer aan denken dat ik alle namen opschrijf, want ook van deze demonstratrice weet ik de naam niet. Ook zij was super. Deze kaart heb ik wel kunnen maken. Ze gebruikte nl een techniek waar ik niet zo goed in ben, en dus wilde ik de kaart perse maken. Wat niet wegneemt dat ik heerlijk heb gekletst met de mensen om me heen.

De derde sessie was met mijn eigen favoriet uit de nieuwe catalogus. De presentatie was erg leuk, en ik raakte aan de praat over de Project Life avonden, en hoe dat vorm heeft gekregen op Texel, waardoor ik te laat was om zelfs het pakketje uit te pakken.

 

 

 

 

Bij deze sessie was er zelfs Origami gebruikt. Want daar is het Stampin’Up! papier echt heel erg geschikt voor. Vooral voor de traditionele doosjes, zoals deze. Maar ook doosjes van Tomoko Fuse worden erg mooi en stevig met Stampin’Up! Design Papier.

De laatste sessie was van een set waar ik enthousiast over ben, de set heeft voor mij een Alice in Wonderland sfeer, terwijl het niets met Alice in Wonderland te maken heeft. Maar veel om mij heen vonden de set niet leuk op het eerste gezicht. Na de presentatie werden mensen toch matig enthousiast, maar wat ze gemaakt heeft, inspireerde me wel weer heel erg tot een set voor de markt, en misschien kan ik het zelfs wel als workshop aanbieden. Maar dan weer anders.

 

Omdat dat de laatste sessie was, werd na ons gelijk alles opgeruimd. voor mij het moment om Vincent even op de foto te zetten. Vincent is ‘ons’ gezicht bij DemoSupport.

Tussen de sessies door was er tijd om de borden met voorbeelden en de gemaakte swaps te fotograferen.

 

 

 

 

En voor Margriet was het tijd om met Pootles/Sam Hammond op de foto te gaan. Dat had wat voeten in aarde, maar het is gelukt. En wat een leuke foto is het geworden!

 

 

 

Om 17.00 was deze Stampin’up! dag ten einde. Omdat wij zouden overnachten in Amsterdam (morgen is er nog een leuke dag te gaan tenslotte) had ik geregeld dat mijn in Amsterdam wonende zoon ons in de RAI zou ontmoeten. Samen met hem, en zijn vriendin hebben we heerlijk gegeten in de Ysbreeker aan de Weesperzijde. Een van mijn andere zoons werkt daar als kok. Het was echt super gezellig, en leuk om daar eens te eten. Beslist een aanrader voor iedereen die in Amsterdam een leuke plek zoekt om te eten, wat te drinken, of gewoon even koffie te doen.

  

Eenmaal terug in het hotel mocht ik eindelijk het cadeautje uitpakken dat een van mijn downlines had meegegeven voor mij.

Er zat heerlijke geluksthee in, in een prachtig, handgemaakt doosje. Dank je wel voor deze super attentie.

Nieuwsgierig geworden? Of wil je workshop plannen, een nieuwe catalogus hebben, of in November ook een OnStage meemaken? Stuur me een mailtje, dan vertel ik je graag wat er mogelijk is. Een bericht met je adres garandeert je sowieso een catalogus in Mei.
Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *