On Stage dag 3

De laatste dag van On Stage alweer. Gelukkig mochten we een half uur later aantreden, dus uitslapen vandaag. Ondanks dat het geen luxe hotel is waar we logeerden, ben ik echt erg tevreden. Mooie schone kamers, rustig in de gangen (niet in de centrale ruimte maar daar merk je ‘s-nachts niets van). En een mooi uitzicht over het water.  En erg betaalbaar, ook niet onbelangrijk.


Bij het weggaan kwamen we nog andere demonstators tegen, te herkennen aan de gave groene Stampin’Up! tas.

De dag begon weer met een algemeen gedeelte.

Onze eigen Damir presenteerde deze dag.  Dat gaf de dag toch een extra Hollands tintje.

 

 

 

 

Er was een geweldige sessie van Charlotte Harding. Als Stampin’Up! liefhebber moet je echt zo een presentatie meemaken. Charlotte doet het zo leuk dat het dak er af ging. Alsof ze een popster is, zoveel applaus kreeg ze. En verdiend! Het was een prachtige, en inspirerende presentatie.

 

Na de ochtendsessie, werden we opgedeeld. Silver Elite and Above ging luchen, en de rest bleef in de zaal.

We kregen een erg leuke lunch, met als extra Centre Stage bonbons. En een mooi gedekte tafel. De placemats gingen natuurlijk mee naar huis, voor het boek ! En gewoon omdat ze erg mooi zijn.

Na de lunch was er voor ons Leadership. Een presentatie vooral voor teamleiders.

 

 

 

Ook hier ging het dak eraf, want we deden onder andere een quiz over verschillende Stampin’Up! onderdelen.

Om 14.00 kwamen we weer bij elkaar, en was er de final session.

Een presentatie van Sara Douglas, en omdat het thema was, Better Together, deed ze dat samen met haar man Sean Douglas.  En het was geweldig. Hilarisch, maar ondertussen ook een goede presentatie. De liefde tussen die twee mensen spatte van het toneel af, de zaal in. Heel erg bijzonder. Ik verwacht dat dit binnenkort op het Stampin’up! YouTube kanaal te zien is. Zodra ik dat langs zie komen zal ik de link in de zijbalk zetten.

Nog even foto’s gemaakt op de rand van het toneel.

 

 


Daarna was het echt afgelopen, onherroepelijk en gewoon echt.

En toen naar huis. Onderweg was er nog een cadeautje van mijn Downline. Ook weer zo super. Ze kon er niet bij zijn, maar op deze manier (en natuurlijk via de Messenger) was ze er toch bij.

 

 

 

 

 

 

 Natuurlijk ben ik blij als ik weer op de boot zit. Maar ik was ook erg blij met het schrijven van deze blog posts. Want daarmee was ik nog even langer op On Stage. En het is nog niet over, want ik zal er nog 1 schrijven over Swaps, en misschien over het leukste van On Stage, het ontmoeten van vrienden, en maken van nieuwe vrienden. Daarvoor ben je bij On Stage echt op de goede plek.

Thuis bij het opruimen van de spullen, zag ik wat een indrukwekkende stapel stempels ik gekregen heb tijdens On Stage.

 

 

 

 

 

De volgende On Stage Life , drie dagen Stampin’Up! feest is pas in November 2018, en dan in Orlando. Dit omdat Stampin’Up! dan 30 jaar bestaat.
Tussendoor zijn er alleen On Stage Locals, en de volgende daarvan is in November 2017, in Utrecht. Ik verheug me er nu al op.  Te leuk om een dag door te brengen met mensen die de zelfde gekte hebben. Wil je er ook bij zijn in Utrecht?
Mail me, dan hebben we het over de mogelijkheden.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *