Swaps

 

In een ver verleden was ik Origami docent, en ging ik 1x per jaar naar het Origami weekeinde in Veldhoven, en soms in Engeland. Ik nam dan vaak kleine vouwwerken mee voor mijn medevouwers, en kreeg dan ook wel een en ander terug.
Stampin’up! heeft dat principe omarmd en er een programma onderdeel van gemaakt: Swappen, of te wel, ruilen.

Je maakt, voorafgaand op een event, een aantal dezelfde kleine cadeautjes.  Op een kaartje zet je daarbij je naam, en de gebruikte produkten, en die swap/ruil je met collega’s. Het is een heel erg leuke manier om met mensen die je niet kent in gesprek te komen, maar ook om nieuwe ideeen op te doen. En om nog extra na te genieten van de On Stage Live of OnStage Local. Want eenmaal thuis moeten al die swaps uitgestald en bekeken worden. En bij elke swap zit de herinnering aan een geweldige OnStage.

Mijn plan was iets te doen met Krimpy Dinkie (Shrink foil) Dat ik daarin niet uniek was, bleek bij de swaps maar ook op de borden met Swaps die in de aankomsthal stonden.

100 shirts gestempeld op Krimpie Dinky en geheel tegen mijn gewoonte, heb ik ze deze keer in de oven gestopt om te krimpen. Als ik er maar een paar doe, dan krimp ik met de Heattool, dat gaat heel erg goed, maar 100 keer vond ik toch een beetje te gek. Dus in de oven.
Dat was een heeel andere ervaring. Ik heb echt op een krukje gezeten voor de oven om te kijken hoe dat ging, echt super gaaf. En het allerleukste was dat niet alle shirt op de zelfde manier krompen, dus er waren maat verschillen, ook erg grappig.

 

Daarna alle shirts aan een pin geplakt en op een label gezet.

 

 

 

 

 

 

Daarna netjes in een zakje met mijn visitekaartje en een lijstje van gebruikte produkten. 

Klaar om mee te gaan naar On Stage.

 

 

 

Zodra we binnen waren begon het ruilen. Met zoveel mensen ben je dan zo door de 100 swaps heen. Een paar extra heb ik bewaard om rond te delen als ik een kaartje nodig had, en ook die zijn niet meer mee naar huis gegaan. Wel een tas vol met andere goodies. Helemaal te wow.

 

 

Midden in de hal staat een bord, en daar kun je met wat klittenband je swap op hangen, waar anderen ze dan weer kunnen fotograferen. Het is echt een bron van inspiratie!!

 

 
Onderstaande swap foto’s heb ik van het bord af gefotografeerd.
Al mijn gekregen cadeautjes, komen in een andere blogpost aan de orde.

En dit is slechts een heel kleine selectie uit de grote hoeveelheid swaps die er hingen.

Wil je de nieuwe catalogus ontvangen? Stuur me dan een mailtje met je adres, dan stuur ik je er in mei een op.

 

Groetjes
Marrigje

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *