One layer cards

Zoals beloofd kaartjes met de individuele stempelsets van de kaart van gisteren. Om de stempelsets goed te kunnen laten zien heb ik de kaarten eenvoudig gehouden. One Layer cards. Op die manier zijn de kaarten goed te zien.

Vooral het schattige katje was voor mij de aanleiding om deze stempelset te kopen. Charlotte Harding liet heel erg gave dingen zien met deze set tijdens OnStage in November, maar het katje gaf toch echt de doorslag. Daarom heb ik voor de kaart van vandaag ook het katje gebruikt. Ze is grijs gekleurd omdat ze moet doet denken aan 1 van mijn eigen katten.

Het tweede kaartje is gemaakt met de set Beautiful Moments. Ik heb lang gezocht naar de stempelsets gemaakt in deze stijl uit oude catalogi. Ik was zo blij dat deze stijl weer terug kwam! Met deze set in de voorjaarscatalogus was ik gelijk verkocht. Wat een prachtige stempels zijn dit, en wat bruikbaar voor zoveel dingen. Zeker ook voor scrapbooks die ik graag maak. Deze zul je vast vaker terug zien op dit blog.

En tenslotte My Meadow. Deze set heb ik gekregen bij On Stage. Ik geloof niet dat ik hem anders gekocht zou hebben, maar wat ben ik er blij mee! De vlekken stempels behoren nu echt tot mijn favoriete stempels. Wat een mogelijkheden heb je daar mee. Gebruikte ik ze op het kaartje van gisteren om een achtergrond te maken, op de kaart van vandaag gebruikte ik ze om een rivier, en een landschap mee te stempelen. De wolken zijn ook onderdeel van deze set.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *