Bijzondere tijden

vriendschap

Al een paar dagen ligt het leven soort van stil. Kinderen zijn thuis, maken thuis huiswerk. En verder zien we zo min mogelijk mensen. Het voelt niet als vakantie, maar ziet er wel een beetje zo uit. Thuis onderwijs op elke school, bijzonder dat het ineens kan en dat mijn kinderen zich er prima bij lijken te voelen. Beetje saai dat ze niet in grote groepen buiten kunnen spelen maar dat lijkt vooralsnog geen probleem te zijn. 

Om verveling te voorkomen bereid ik workshops voor. Maar omdat ik me realiseer dat het wel eens lang kan duren voor ik die kan gaan geven, en ik geen persoon ben om Facebook life te gaan doen. Vooral ook omdat ik zelf nooit het geduld heb om zo een filmpje te bekijken, ga ik die workshops wel online geven. Op dit blog. Op regelmatige tijden een tutorial, met materialen lijst.  Laten we dan virtueel een gezellig avond hebben. Wat jullie gemaakt hebben kun je laten zien in de commentaren op dit blog. Of een link plaatsen naar je eigen blog. 

Er is een besloten Facebook groep van Wad Creatief. Wad Creatief Forum,. Als je een kaartje wilt krijgen, of er is iemand in je omgeving die een kaartje nodig heeft in deze toch wat moeilijke en bijzondere tijd, kun je daar je adres achterlaten. Zodat alle leden van het forum die daartoe in de gelegenheid zijn, ene kaartje kunnen sturen. Samen staan we sterk! Creativiteit, en Stampin’Up! Kunnen een bijdrage leveren  daarin. 

Groetjes
Marrigje

1 thought on “Bijzondere tijden

  1. Lieve marrigje,
    Fijn dat je het op deze manier doet.
    Xx lia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *