OnStage@home

Afgelopen weekeinde was het OnStage Weekeinde. Het weekeinde waarin in andere jaren Stampin’Up! demonstrators zich verzamelen en een Stampin’Up! feestje vieren.

Dit jaar was dat natuurlijk anders dan anders. Ik ben er echt trots op dat ik bij een bedrijf hoor dat zo snel iets heel anders kan organiseren. Dat ook nog dezelfde uitstraling heeft als de bijeenkomst elders.

Donderdagmiddag hebben ik en mijn vriendin/downline samen zitten wacht op de start. Het aftellen ging net zoals altijd met een klok. We misten alleen de oproep die ze altijd draaien: “the show will begin shortly, please be seated” Dat hebben we toen zelf maar gezegd. We hadden de computer aan de tv geschakeld voor een makkelijk zicht.

Donderdag avond was de recognition, waar demonstrators die goede zaken hebben gedaan in het afgelopen jaar worden genoemd. Ik werd ook genoemd. Ondanks een zwaar jaar, wat voor iedereen moeilijk is geweest, heb ik nog steeds een erg leuk en actief team. (het was ook erg druk op de whatsapp van het weekeinde)

Vrijdagochtend om 9 uur gingen we weer verder. Ik had wat problemen om mijn tablet aan de tv te verbinden, en dochterlief (12) had de eerste 3 uur vrij. Maar ze was op tijd op, en in 3 klikken was mijn tablet verbonden met de TV. En toen was het wachten tot het begon.
Er waren een paar presentaties, waar ik niet veel foto’s van heb. Daarna mochten we los met een paar super leuke make and takes, die voor de gelegenheid een nieuwe naam hadden maar die ben ik vergeten. Ze waren super leuk. Leuke vind ik altijd dat ik kaarten maak die heel anders zijn dan mijn gewone stijl.

Wat een gave stempels om mee te werken, prachtige kleuren. Inspirerend om hier mee te werken. Ik werd er erg blij van.

Jammer genoeg was dit de enige make en take van dit weekeinde. Ik had er wel meer willen hebben.
Wel heb ik prachtige nieuwe dingen gezien. Heel veel geleerd, en nog meer geïnspireerd geraakt.


Het allermooiste van deze OnStage@Home, zoals altijd is de Heart of Stampin’Up! Als bedrijf stelt Stampin’Up! de mens centraal. Niet alleen wij, onze demonstrators, of de werknemers van Stampin’Up! Maar ook de mensen in de samenleving. Jaarlijks geeft Stampin’Up! veel producten weg, aan oa scholen en verenigingen.

In het kader van dit goed doen hebben we de Day of service waar de werknemers van Stampin’up! iets goeds doen voor de samenleving. Ook zijn er altijd stempelsets waarvan de verkoop geld op haalt voor een goed doel.
Ik vind het altijd erg fijn om bij een bedrijf te horen dat zoveel goeds doet.

Al met al was het een goed en gezellig weekeinde.

Groetjes

Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *