Veranderingen

Iedereen die me kent weet dat ik er van hou mijn huis anders in te richten. Ik sleep altijd met meubels en spullen. En als het klaar is begin ik al te bedenken hoe het nog beter en anders kan. Als je geluk hebt, staan spullen een half jaar op dezelfde plek.

twee weken geleden moest ik mijn werkbureau opruimen en ineens wilde ik wat anders. Dus moest de werktafel naar de kamer (waar het een geweldige aanwinst blijkt) en de TV kast naar mijn atelier (die wij de West-Wing noemen)

Terwijl we er mee bezig waren, mijn geliefde en ik, merkte ik op dat het fijn zou zijn als het bureau van mijn vader als werk bureau zou kunnen functioneren. Waarom doen we dat dan niet gelijk, zei mijn lief.
Nou, omdat dat zou betekenen dat de tv kast naar boven zou moeten, en ik wist dat dat niet zou lukken. Het kostte een beetje denkwerk van mijn kant om een betere oplossing te vinden.

Het is gelukt, ik heb het bureau naar beneden gehaald, en het staat op zijn (voorlopige) plek. Het kantoor van mijn geliefde is naar boven verplaatst en wat het kantoor beneden was, wordt een plek voor de printers maar meer een inloopkast dan een kantoor.

Er is nog een probleem met het opruimen van het Scrapbook papier, dat 12″x12″meet, en dat is lastiger op te ruimen dan A4 papier. Maar daar heb ik een oplossing voor gevonden, dat is besteld en moet nog aankomen. Dan gaan we dus weer.
Dit weekeinde heb ik OnStage@home, wat betekend dat ik niet kan gaan sjouwen tot zondag.

Het bureau beneden heeft het effect wat ik hoopte, ik kan er aan knutselen, en met een heel klein beetje opruimen kan ik het bureau dicht doen, en de katten kunnen niet op mijn werk gaan zitten. Dat maakt dat ik al heel veel meer gedaan heb. Een half uur tijd is genoeg om even een plaatje in te kleuren of een kaartje te ontwerpen als ik niet alles hoef te pakken. Had het veel eerder moeten doen maar helaas niet bedacht hoe het moest.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *