Rest verwerking

Na het maken van de kaarten met de spotlight techniek lagen de zwart-witte kaarten waar ik die driehoek uit gestanst had nog op tafel.

En dat ligt me dan aan te kijken. Eerst negeer ik het, want ik heb ook ander werk te doen. Als het nog wat langer blijft liggen, dan wordt het toch een kaartje.

de eerste heb ik ingekleurd met potloden, en daarna met de blenderpen bewerkt. Ik vind dit een erg fijne manier van inkleuren. Kan goed op whisper white papier, en daardoor pak ik sneller een blenderpen dan een aquapainter. Die gebruik ik graag op aquarel papier, alleen dat ligt niet altijd te zwerven op tafel. Whisper White en Very Vanilla eigenlijk wel altijd.
Daarna heb ik stroken gesneden van de ‘flowers for every season ‘designers series paper. De stroken heb ik in de lengte dubbel gevouwen en met de gevouwen kant naar buiten in het driehoek geplakt. Het is een vorm van Irisvouwen.
Ik ben wel blij met het resultaat.

De andere wilde ik toch anders bewerken. Omdat ik met Memento heb gestempeld kon ik ook kleuren met de Stampin’Blends. Ook een heerlijke manier van kleuren met een weer heel ander effect. Een grote achtergrond had ik eigenlijk nog nooit gekleurd met de Stampin’Blends, dus dat was wel een uitdaging.
Ik wilde niet weer Irisvouwen, dus heb ik even zitten zoeken, uiteindelijk uitgekomen bij een stukje ‘Flower for every season DSP’ Daar heb ik dezelfde driehoek uit gestanst.
Een zonnebloem gestempeld op een restje Whisper White (wat dus niet op tafel zwierf maar ik heb een doosje met restjes) En die lichter gekleurd dan de zonnebloemen van de achtergrond. Tenslotte afgewerkt met een sentiment.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *