#stayathome

#stayathome

Afgelopen dagen zie ik overal #stayathome langs komen. Het is ook best zwaar. Mijn kinderen pikken het goed op, en we hebben het eigenlijk best gezellig met elkaar. Mijn lief is IT-er en dat blijkt heel goed op afstand te kunnen. Extra gezellige bijkomstigheid is dat hij daardoor de hele week thuis is, terwijl we anders, zoals wij dat noemen, een vissershuwelijk hebben. Zondagavond weg, vrijdagavond thuis. Het is best wennen, de hele week thuis, maar de gezelligheid overheerst.

onderhanden

Toch is het best lastig om in een goed ritme te komen. Schoolwerk lijkt zomaar minder belangrijk dan een spelletje doen of een taart bakken. Stofzuigen kan ook morgen wel, en als de wasmachine dan ook nog stuk gaat is het helemaal een chaos. Ik heb alleen een goede planner en daar stond voor vandaag in dat ik tutorials moest maken voor het blog. En als het staat opgeschreven, wordt het gedaan. Er zijn vandaag dan ook vijf tutorials gemaakt voor het blog, waarvan vandaag de eerste. 

schilderkunsten

Vorige week is dochterlief begonnen met het schilderen van het huis. Deze week was het weer er niet naar om door te gaan, dus is ze nu met een paar andere dingen bezig. Zij kan geweldig tekenen en schilderen en ik zie de mooiste dingen onder haar handen vandaan komen.  We maken samen plannen voor andere dingen en die zie ik er nog van komen ook. Voor nu laat ik nog even niks zien, dat komt snel genoeg. Ik hoop wel dat jullie nu allemaal nieuwsgierig zijn. Want binnenkort laten we dingen zien. (zij in het echt, en ik op dit blog) 

Groeten,
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *