Andere zaken

De nieuwsbrief is verstuurd en bij iedereen op Texel in de bus gedaan afgelopen weekeinde. De eerste resultaten van de uitdaging van de Nieuwsbrief zijn al op Facebook te vinden. SUPER leuk allemaal. In één van de nieuwsbrieven zit een tegoedbon van €5,00 voor Wad Creatief. Iemand vroeg me hoe ik dat nou bepaalde. Dat is vrij simpel. Voor iedereen die zich inschrijft voor de nieuwsbrief zet ik haar naam op een apart briefje. Dat briefje gaat in pot 1.

Pot 1
Pot 1

Als het keuze moment daar is, grabbel ik of mijn jongste dochter een naam uit de pot en die naam krijgt dan de cadeaubon in de enveloppe. Het briefje met de naam gaat nu in pot 2. Zo komt iedereen aan de beurt. Voor elke 30 nieuwsbrieven gaat er één tegoedbon uit.

Pot 2
Pot 2

Afgelopen week had ik een goed plan om regelmatig een tutorial op het blog te zetten. Dat plan is nog alleen toch bezig met het blog doen we gelijk andere dingen. Zo kun je nu alle catalogi zien onder het kopje Catalogus, En kijk ook eens onder het kopje Shop. Het is nog lang niet zoals we het hebben willen al begint het er op te lijken.

De afdeling Techniek

Zoals jullie hebben kunnen zien plaatst Ruurd ook af en toe een blog, wat ik super leuk vind tenslotte is hij mijn ondersteunende partner (en dat niet alleen voor Wad Creatief) Hij is ook degene die uiteindelijk alle leuke dingen op het blog maakt, zoals de mogelijkheid om je aan te melden van de nieuwsbrief. Daar ben ik niet technisch genoeg voor. Wil je een ingewikkeld doosje? Dan ben ik je vrouw maar voor iets technisch op de computer moet je echt niet bij mij zijn, Gelukkig wel bij mijn lief.

Groeten,
Marrigje

Tagged ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *