Zoom

Wat een prachtig weer was het vandaag! Samen met lief en hond toch maar even naar het bos geweest. Wat een luxe om op Texel te wonen en gewoon naar buiten te kunnen zonder mensen tegen te komen. Nou ja, we kwamen er wat tegen maar voldoende afstand houden was echt geen probleem, Hond blij, baasjes blij.

Na de nieuwsbrief wil ik weer verder met mijn Texel projecten. Daarvoor wil ik embellishments maken van stempels. Dus deze krabbetjes gestempeld, in drie kleuren op twee soorten papier. Daarna begon het knippen. De eerste paar was een gedoe, ik moet dan altijd even uitvinden hoe het het makkelijkste werkt. Uiteindelijk heb ik de slag te pakken en met behulp van een leuk programma op televisie knip ik een paar uurtjes krabben. Knippen vind ik op zich niet erg, daar word ik wel zen van. Maar 60 krabbetjes uitknippen?? Ik vraag me dan altijd wat ik NU weer bedacht heb. Of ik niet eens iets kan verzinnen dat in tien minuten af is. Nou nee dus, dat lijk ik niet te kunnen. De helft van de krabben is uitgeknipt, waardoor ik weer verder kan, de andere helft knip ik uit als ik ze nodig heb. Leuk zijn ze wel!

Tenslotte, vandaag geen tutorial. Ik heb door allerlei administratieve zaken geen tijd gehad om er eentje te maken. Wel heb ik een experiment gedaan met Zoom, en dat mag ik geslaagd noemen. Komende periode ga ik daar meer over leren. Hou blog en facebook in de gaten, je gaat daar zeker meer over horen binnenkort. Wij hebben erg gelachen vanavond in ieder geval. 

Groeten,
Marrigje

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *