Wenen, voorbereidingen

Foto:Marco Sebastian Mueller

Als Stampin’Up! demonstrator mag ik naar het feestje van Stampin’Up! in Wenen. Ik heb er erg veel zin in, eigenlijk, swaps liggen klaar (ja echt ik heb swaps deze keer), cadeautjes liggen klaar, extra activiteit voor de avond en ochtend uren heb ik klaar liggen (ik ben een vroege vogel, maar mijn gezelschap niet)

Maar voor het zover is, moest er nog zoveel gebeuren. Helaas liep vorige week weer uit in een stressvolle week door het doorlopende familie drama waar we inzitten. En wat doe ik als ik veel stress heb? Misschien zijn er onder jullie die dat al weten, ik ga kamers verbouwen, herinrichten. Het is de keuze tussen geld uit geven aan dingen die ik niet nodig heb, of een kamer herinrichten, en poetsen. Ik kies dan toch liever voor het laatste.
Enige is dat het ALTIJD meer werk is dan ik denk, en ik nu, dinsdag, nog niet alles weer op zijn nieuwe plek heb staan. Dit is niet helemaal mijn schuld, dat komt ook omdat ik voor sommige dingen afhankelijk ben van anderen. Die niet altijd even graag mee werken als ik zelf.

Maar vanavond hebben we de laatste loodjes van het opruimen gedaan, pleegkind heeft een goede eigen kamer, we hebben weer kantoorruimte en een logeerkamer, de huiskamer is weer goed ingericht. Okay het gereedschap moet weer naar de garage, maar dat doe ik liever met licht, en er moet een boekenplank omhoog, dat wil zeggen dat we 4 planken boeken leeg moeten halen, omhoog zetten en weer 4 planken vullen met boeken.

Maar het effect van al dat sjouwen en schoonmaken, verbouwen en herinrichten is dat de stress weer even verdwenen is. Helaas weet ik dat het slechts is tot de volgende keer dat deze personen weer van zich gaan laten horen en dan ga ik wel een garage leeghalen. Maar mijn creatieve gedachten zijn er weer, ik heb erg leuke dingen bedacht voor op de kerst en wintermarkten van dit jaar. Dat betekend dat ik heeel erg lekker creatief mag zijn voor die tijd.
En het December Daily Ebook? Dat schrijf ik lekker onderweg naar Wenen, gewoon met pen en papier zodat ik het als ik terug ben volgende week zo kan typen en afmaken.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *