Workshop Diaraampje

Het is een oude techniek die ik in het begin van mijn scrapbook carrière vaak gedaan heb. Toen heb ik ook een doos diaraampjes gekocht. En hoe klein de verpakking ook was, ik had gelijk voor mijn hele leven genoeg diaraampjes. Ze zitten in een van de laden in mijn atelier en ja, een groot deel van jullie gaat nu lachen want als je weet hoe mijn atelier er uit ziet, weet je dat ik alles in laden stop, en ook nog weet wat ik welke la zit. Dat is een ander verhaal wat ik vast nog wel eens ga vertellen.

Een paar weken geleden moest ik wat anders hebben uit die la en kwam ik de diaraampjes weer tegen. Dat is een leuke voor op een kaart, en daarna was het ook een leuk voor een workshop. Zoals de meeste donderdagavond al zeiden, dit hebben we vaker gedaan. Dat is zo, en het zal vast nog wel een keer terug komen over een paar jaar. Ik vind een diaraampje, maar dan wel een versierd diaraampje een leuke embellishment op een pagina in mijn memory album.

Op een kaart is het een beetje anders want een kaart is kleiner. Daar is een diaraampje weer erg leuk om reliëf op de kaart aan te brengen. Je kunt er 1 of 2 op een kaart plakken, en die gebruiken om je tekst te accentueren of om een verhoging te hebben voor je embellishment.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik denk dat ik er voorlopig weer een paar op mijn werkblad heb liggen want ik ben nog niet uitgespeeld hiermee.

Groetjes

Marrigje

 

1 thought on “Workshop Diaraampje

  1. Het zal jullie dan ook vast niet verbazen dat als IK iets nodig heb uit die honderden laatjes ik het in bijna alle gevallen gewoon eerst vraag. Al gebiedt de eerlijkheid om te zeggen dat ik ook laatjes heb in die schatkamer. Net genoeg om het voor mij mogelijk te maken te onthouden wat waar in zit. Een stuk of drie dus 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *