Weekly Deals

Geweldige Weekly Deals deze week!

Blushing Bride 1/4 Cotton Ribbon by Stampin' Up!
 
BLUSHING BRIDE 1/4″ COTTON RIBBON
Price€ 6,95 € 5,21

Om te beginnen, lint in mijn absoluut favoriete kleur roze Blushing Bride. Die kleur combineert geweldig met Cherry Chobbler, of de Incolor Blackberry Bliss.

Extra-Large Gift Box
EXTRA-LARGE GIFT BOX
Price€ 4,95 € 3,71

Een prachtig kraft doosje. Lekker groot, dus heel geschikt om een cadeau in te geven, en deze dozen lenen zich heel erg goed om te versieren. Het kraft karton is zelf heel goed te bestempelen, en te sponzen, maar kleurt ook heel goed met bijna alle Stampin’ Up! kleuren, zodat versieren en persoonlijk maken van het doosje heel makkelijk is.

File Tabs Edgelits Die by Stampin' Up!
FILE TABS EDGELITS DIE
Price€ 12,95 € 9,71

File Tabs framelits. Als je, net als ik, graag Project Life doet, kan je eigenlijk niet zonder. Deze framelits maken het maken van tabbladen in je Project Life album wel heel erg makkelijk. Ook leuk om bibliotheek kaarten te maken om op kaarten te gebruiken.

Gift Box Punch Board by Stampin' Up!
GIFT BOX PUNCH BOARD
Price€ 22,95 € 17,21

Het geweldige Box punch board. Dat maakt doosjes maken wel heel erg makkelijk. Doosjes in heel erg veel maten, en heel er super makkelijk.

Framelits zijn deze week wel de belangrijkste aanbieding.

Hearts a Flutter Framelits Dies
HEARTS A FLUTTER FRAMELITS DIES
Price€ 27,95 € 20,96

Hearts a Flutter framelits zijn super leuk voor allerlei verschillende kaarten. Voor al de verschillende vlaggetjes of banners in deze set maken deze set heel geschikt voor verjaardagskaarten

Squares Collection Framelits Dies
SQUARES COLLECTION FRAMELITS DIES
Price€ 29,95 € 22,46

Het set vierkanten mag eigenlijk in geen enkele collectie ontbreken.  Of je nou graag doosjes maakt, kaarten, home decor, of project life, deze set is echt een must have.

Word Bubbles Framelits Dies
WORD BUBBLES FRAMELITS DIES
Price€ 27,95 € 20,96

En dan tenslotte de word bubbles frame lits. Er is een bijpassende stempelset, maar ook zonder dat is deze set heel bruikbaar. De tekstballonnen zijn zo grappig op kaarten, en natuurlijk in Project Life.

Als je meer wilt weten over deze dingen, of iets gedemonstreerd wil zien, neem dan even contact met me op. Ik laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

En wil je gebruik maken van 1 van deze aanbiedingen, dan hoor ik het graag.

Via de reacties hieronder, of via dit contactformulier

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *