Art Specially 2021

Afgelopen weekeinde was er eindelijk weer een Art Specially, Al zo een jaar of 14 gaan we, dat is mijn partner, beste vriendin en ik, elk jaar naar de Art Specially, en sinds 12 jaar gaat er een klein meisje mee, dat inmiddels dus niet zo heel klein meer is.

Als Stampin’ Up! demonstrator ga ik natuurlijk niet naar de Art Specially om stempels te kopen. De stempels die ik koop en gebruik zijn van Stampin’ Up! Om de dood eenvoudige reden dat ik Stampin’ Up! producten gewoon het makkelijkste pak om te gebruiken. Die liggen eerder in mijn kast, in mijn geheugen, en ik weet zeker dat kleuren bij elkaar passen.

Maar zo een beurs is geweldig. Zoveel inspiratie zweeft er in het rond, zoveel leuke mensen, iedereen is er blij. En iedereen is net zo gek op stempels, papier en inkt als ikzelf, En dat is heerlijk.

Heb ik nou helemaal niks gekocht? Nou dat is ook niet waar. Ik ben bijv erg gek van Hot Foil, dat is een techniek waarbij je de stans warm maakt, en daar folie op doet, en dan papier en draai je het geheel door een standmachine. Zulk soort technieken zijn beetje mode onderhevig. En ik loop heel vaak achter een mode aan, of ik blijf er verliefd op als de mode al is afgelopen. Op de Art Specially heb ik zowel het folie als de metalen ‘stempels’ ingeslagen.

Een ander ding dat ik echt heb ingeslagen is een inspiratie pak voor Bible Journaling. Ik ben er al heel lang weg van, en wil er iets mee doen. En gisteren begreep ik ineens hoe ik dat zou kunnen aanpakken. Daar heb ik dus inspiratie voor gekocht. Was trouwens een super leuke winkel.

Ja, de Art Specially is voor het ontmoeten van oude vrienden, het maken van nieuwe vrienden, en vooral het opdoen van inspiratie. Ik verheug me nu al weer op de Art SPecially van volgend jaar.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *