Geel

Het thema van de Paper Pumpkin van deze maand is Send a little Sunshine. Deze Paper Pumkin is de tweede Paper Pumpkin die wereldwijd te koop is bij Stampin’Up!

Ik ben erg gek op Paper Pumpkin. Een doosje vol bij elkaar passend materiaal, om een project te maken. Als je wilt, kun je het project maken zoals Stampin’Up! dat bedacht heeft, en geloof me, dat zijn erg mooie kaartjes en erg leuk om te maken.

Voor mij echter is een Paper Pumpkin een doosje vol prachtig materiaal, en ik daag mezelf uit om er iets heel anders mee te maken. Omdat mijn favoriete ding om te doen Boekbinden en Scrapbooking is, wordt het al gauw een boekje.

Het plan was dat boekje in een mini Paper Pumkin doosje zou passen maar op het laatste moment heb ik verkeerd gemeten dus nu is het boekje een fractie te groot voor het doosje. Nu heb ik dus een. boekje en doosje, bij elkaar passend en gemaakt van Paper Pumpkin.

Het maken van het boekje was voor mij een hele uitdaging. De kleur en thema maakte dat ik foto’s met zon wilde gebruiken. Alleen de embellishments van de Paper Pumkin zijn heel anders dan ik anders zou gebruiken bij deze foto’s. Ik ben dus erg uit mijn comfort zone gegaan, met dit als resultaat.

Deze uitdaging ga ik graag vaker aan, hopelijk komt er snel weer een Paper Pumpkin.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *