Greenbagladys Meets Het strand van 2020

Tijdje geleden werd me gevraagd of ik de zeilen en doeken wilde hebben van het Stand van 2020. Over heel Texel kwam je die tegen, ook posters trouwens maar daar maak ik dan weer geen tassen van.
Natuurlijk wil ik die zeilen graag hebben. Afgelopen dinsdag ben ik dan ook samen met zoonlief naar paal 17 gereden om die zeilen op te halen.

Ze lagen al klaar achterop een strand auto, en zoonlief mocht meerijden naar de auto. Super gaaf natuurlijk. Zeilen in de auto, en wij weer weg.
We waren nog niet bij Ecomare of ik werd gebeld, Dit waren ze niet allemaal, sorry voor de mixup, wil je alsjeblieft terug komen en de rest ook ophalen.
Natuurlijk deden we dat. Zoonlief mocht weer in de auto mee rijden, en twee volle wagens later had ik een auto vol met zeilen. Voor een deel nat van de regen, en allemaal vol zand.

Savonds ben ik samen met zoonlief naar de opslag gereden, alwaar we de zeilen geveegd hebben, en hebben laten drogen in de avond zon.
Nu liggen de zeilen te wachten om verwerkt te worden tot tassen. Dat duurt nog even, want in de Stayokay is het nog hoogseizoen, en kunnen we nog even niet terecht voor het snijden van zeilen, om er daarna tassen van te maken. Voor nu heb ik het verhaal maar omgezet in een pagina voor mijn fotoboek. T

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *