Happy New Year

1 januari 2020. Begin van een nieuw jaar, nieuw decennium zelfs. Ik heb er naar toe geleefd. op persoonlijk vlak was 2019 een zwaar jaar. 2020 is een nieuwe kans, een nieuw begin van… In ieder geval een nieuw begin van dit blog.

In mijn goal setting van de afgelopen weken heb ik lang nagedacht wat ik wil, en hoe. Meeste van mijn bedrijf zal offline zijn,. Ik hou nou eenmaal van papier. Ik lees liever een boek dan dat ik een ereader in mijn handen heb, ik heb nog steeds liever een tijdschrift dan Pinterest (hoewel ik gek ben op Pinterest!) Zo gaat het ook met Wad Creatief. De nieuwsbrief van Wad Creatief is dan ook een echte brief die je via de post in de bus krijgt. Compleet een tutorial, en een extraatje en/of handgemaakte kaart.

Maar een blog is toch wel erg leuk om erbij te hebben. Vandaag heb ik een Layout gemaakt. van onze Oud en Nieuw viering. Vlak voor 12 uur viel de gedachte me in, dat het bijzonder is, dat wij Nederlanders het oud jaar aftellen met Bohemian Rapsody. In de afgelopen 20 jaar is dat elk jaar het laatste muziekstuk van het oude jaar, en tellen we daarna gezamenlijk af naar het nieuwe jaar.
Voor mij persoonlijk is zolang ik kan herinneren het nieuwjaarsconcert van de Wiener Philharmoniker het begin van het nieuwe jaar. Mijn nieuwe jaar is pas begonnen als de dirigent samen met het orkest hun nieuwjaars wens uitspreekt.

De prachtige muzieknoten komen uit een nieuwe Stampin’Up! set die vanaf aanstaande maandag bij mij te bestellen is.

Voor al mijn lezers een gelukkig en creatief 2020

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *