Koningsdag Woningsdag

Het was weer de tijd van de maand dat de nieuwsbrief opgestuurd moest worden. Doordat het koningsdag was gisteren had ik een dag extra weekeinde. Want ja, ondanks corona en quarantaine werk ik gewoon door. En weekeinde is dan erg welkom om dingen als nieuwsbrieven te distribueren. 

Het was prachtig weer gisteren, waardoor een rondje lopen niet erg was. Dat vonden twee van mijn kinderen gelukkig ook niet, want die werden op pad gestuurd om een stapeltje enveloppen in de bus te doen in Den Burg. Samen met mijn jongste deed ik de bestellingen rondbrengen en de nieuwsbrieven in de buitendorpen. Vandaag heb ik de nieuwsbrieven die ik niet handmatig kan bezorgen op de bus gedaan. Daar zaten ook nog een paar bestellingen bij, dus dat was een krat vol post.

 Er zijn nog een paar nieuwsbrieven over die ik zo op de bus kan doen. Wil je er één ontvangen dan kun je je adres hier achter laten. Dan kun je deze week post verwachten. Echte post is zoveel leuker zeggen wij dan. 

En als we het toch over post hebben. In deze vreemde tijden wil je bijpassende sentimenten hebben. Daarom kwam Stampin’Up! met een speciale uitgave. Een downloadbare serie sentimenten voor op kaarten, en in scrapbooks. Je kunt ze hier bestellen: Share Sunshine. En het leukste is, ze zijn gewoon in het Nederlands te bestellen. Ik heb het vanmorgen gedaan, en er dit kaartje mee gemaakt. Hopelijk heb ik morgen tijd voor een scrappagina. Vandaag nl op een heel bijzondere manier (en veilige manier) een kopje thee gedronken met mijn moeder. Dat vraagt om een layout. 

Groeten,
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *