Nieuwsbrief week

Deze week was Nieuwsbrief week Een beetje lange week dit keer omdat de nieuwe Catalogus van Stampin’Up! ook uitdeelt/verstuurd wordt met de nieuwsbrief.

Sinds een half jaar of zo verstuurd Wad Creatief een fysieke nieuwsbrief, een enveloppe die door de brievenbus valt. Ik word zelf erg blij van het maken, en rondbrengen. Op Texel breng ik de nieuwsbrief rond. Deels lopend, deels met de auto, en als ik er een paar heb rondgebracht begint mijn horloge altijd te trillen, mensen die me even berichten hoe blij ze zijn met de nieuwsbrief. Als ik wat extra’s heb voor iemand door de maand heen, dan bewaar ik dat , en gaat dat met de nieuwsbrief. mee. Mijn schone zuster die in IJmuiden woont, heb ik met de nieuwsbrief van vorige maand de boeken van de Zeven Zussen uitgeleend, heeft ze wat te lezen in tijden van Corona.

Komende week ga ik lekker een paar uurtjes achter de naaimachine. Man en kinderen hebben mondmaskers nodig, en ik zelf natuurlijk ook. En ik heb ook nog een patroon voor een jurk voor mezelf die ik in een paar kleuren wil maken.

Wil je ook een nieuwsbrief ontvangen? Geef je dan hier op. Dan komt ie deze week nog bij je thuis.

Groetjes
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *