Nieuw

De nieuwe catalogus is geweldig. Ik mocht eindelijk ook uit alle sets bestellen.
En YES het kwam ook nog super snel binnen! Vrijdagmiddag had ik ineens een berg spullen op tafel liggen.
Dat laat ik dan een dagje of twee op tafel liggen, om aan te ‘wennen’

Dit jaar hebben we ook nieuwe gereedschappen. Eén van die dingen is nieuwe waterbrushes, dat zijn penselen waar het water in de steel zit, Echt heel erg handig. Ze worden nu verkocht in setjes van 3, in 3 verschillende maten. dun, medium en heel breed.

En vooral die laatste moest geprobeerd worden.

Op tafel lagen ook de inkpads van de nieuwe kleuren, daar dus eerst maar mee spelen.
Gewoon lijntjes getrokken op het aquarelpapier.
Dat werd zo mooi, dat ik er maar op gestempeld heb, met een van de andere sets die op tafel lag. ‘Playful pieces’ Doordat het papier nog niet helemaal droog was, is de inkt een beetje uitgelopen hier en daar. Super grappig.

Uiteindelijk is dat probeersel een erg leuke kaart geworden. Ik heb het gehouden in de nieuwe Incolors. Waar ik erg weg van ben. Soms heb ik gelijk een favoriet bij de incolors, ik kan nu niet zeggen welke ik het mooiste vind. Misschien aan het eind van hun periode wel al vermoed ik dat dat bij deze kleuren niet het geval zal zijn.

Een ander nieuw product zijn de Foam sheets. Bedoelt om papier op te plakken, en daarna te stansen. Met het nieuwe stans alfabet (wat ik als alfabet junkie natuurlijk gelijk gekocht heb) HOERA uitgestanst. Ik ben heel erg blij verrast door het resultaat. Stansen gaat super makkelijk, en tot mijn vreugde zijn de stansen daarna helemaal niet kleverig van het stansen door een lijmlaag.

Kaart afgemaakt met bloemen. Nieuwe set. En zoals te doen gebruikelijk is de stempel die me het leukste leek, niet de stempel die ik uiteindelijk gebruik. Ben erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Groeten,
Marrigje

Gebruikte materialen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *