Tasjes

Met de workshops maken we veel kaarten, en soms wil ik dan gewoon iets anders.
Afgelopen donderdag maakten we tasjes kaarten. Geen idee waar dat idee vandaan kwam. Ik gebruik zelden een handtas, en al zeker geen sjieke tas. Mijn tassen zijn groot genoeg om een dik boek in te vervoeren, En dat zijn deze tasjes zeker niet. Hoewel, een boekenbon zou zeker kunnen.

De eerste die ik wil laten zien zijn eigenlijk gewoon een dubbele kaart in een vorm. Het handvat maakt het een beetje lastig te versturen al past het in een vierkante enveloppe, en mag gewoon verstuurd worden.

De tasjes moeten een beetje sjiek zijn vind ik. Dus alles heeft veel glitter. De harten van de bloemen zijn glitterdots.

Het andere model is open aan de bovenkant, en dat vraagt om een sluiting om de kaart dicht te houden. Voor de eerste kaart heb ik een simpele sluiting gemaakt, Gewoon aan beide zijden van de sluitflap een opening gesneden waardoor de flap vast zit.

Voor het handvat heb ik hier een lintje gebruikt. Deze kaart heeft veel glitter. Het hartje van de bloem is met glitter bewerkt. Deze kaart is van boven en van onder dicht. Zeer geschikt dus voor het geven van een (boeken)bon.

De laatste kaart is helemaal over de top denk ik. Met goud glitter, en allerlei versiersels.

Omdat ik voor de sluiting een stans had gebruikt heb ik voor deze twee openingen gemaakt waar het papier doorheen kan. Zodat de kaart eruit ziet alsof de tas sluit met een gesp.

Goud glitter papier met Magenta Madness papier. Een prachtige combinatie.

Deze kaarten maakten we bij de workshop van afgelopen donderdagavond. Vanwege de Corona crisis is de workshop online. Wil je ook eens meedoen? mail met dan een berichtje zodat ik je kan vertellen hoe dat werkt.

Vriendelijke groet
Marrigje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *