Door Dina

Ik heb je verteld over mijn oma die boeken schreef. Doordat ik een boek gescoord had, zat het weer in mijn geheugen. Daarom heb ik er een pagina van gemaakt.

Mijn opa en oma woonde bij ons in huis vroeger, daardoor heb ik heel veel herinneringen aan deze opa en oma. Helaas meer dan aan mijn andere grootouders, die ver weg woonden. Deze grootouders waren echt onderdeel van mijn dagelijks leven, en ik was dol op ze.

Ook al heb ik een pagina gemaakt over haar boeken, en niet perse over mijn herinneringen aan haar, toch wilde ik het gevoel overbrengen, en dat is denk ik gelukt.

We spreken bij deze boeken over begin van de 20e eeuw, dus wilde ik de kleuren in de richting van Sepia houden. Zoals iedereen weet werk ik met Stampin’Up! materialen de nieuwe in Colors geven precies de juiste kleur voor een sepia achtige pagina.
Het geel is Bumble Bee, en het bruinige is Cinnamon

Mijn geliefde spaart vulpennen en daardoor ook vulpeninkt. Hij had voor mij een vulpen met Sepia kleurige inkt. Daarmee heb ik de journaling gedaan op strookjes whisperwhite papier. Ik hou van een strookjes journaling. Vooral omdat ik op die manier mijn schrijffouten makkelijk kan vervangen door een nieuw strookje, en niet de hele journaling opnieuw hoef te schrijven.

Er is ruimte op deze pagina voor het laatste boekje dat ik zoek. Ik heb overwogen om daar alvast een kaft foto voor op te plakken maar misschien wordt dat zelfs wel een extra pagina. tenslotte gaat dat boekje over mijn vader en zijn broers. Dat verdiend misschien wel een pagina met nog meer herinneringen.

Groetjes
Marrigje

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *